Optø den skivede zucchini.
Tilsæt olie og løg i en opvarmet stegepande/gryde/stegeplade og steg det ved medium varme, indtil …
Tø bulgurblandingen op på to separate bakker.
Tomatsauce: Svits finthakkede løg og hvidløg.
Læg de grillede auberginer i en gastronorm. Krydr dem med peber og salt, og lad dem tø op ved +3 °C.
Fritér broccolinuggets i en frituregryde. Lad dem dryppe på noget køkkenrulle og krydr med salt og …
Fordel courgetter og artiskokhjerter på en bageplade.
Majsene varmes i ovnen 15 minutter ved 170 grader.
Fordel auberginerne på bageplader.
Friter de panerede grøntsager i en frituregryde. Lad dem dryppe på noget køkkenrulle og krydr med …
Læg lag af bolognese saucen med skiftevis grøntsager og lasagneplader.
Fjern noget af lagen fra dåsen og sæt den til side. Skyl kikærterne under koldt vand.
Svits tern af løg, bladselleri, gulerødder og hvidløg i en smule olie.
Læg peberfrugterne på en bageplade, drys dem med revet parmesanost og læg mozzarellaskiverne ovenpå.
Pizzadej: Rør gæren ud i vandet. Tilsæt salt og olivenolie.
Kog kartofler, indtil de er bløde- Dræn og lad afkøle.
Optø spelt & røde linser og de grillede peberfrugter minimum 12 timer før tilberedning.
Tag bulgur & grønne linser fra frost og læg på køl minimum 12 timer før tilberedning.
Spidskål og løg snittes fint og vendes med citronsaft, salt, peber, olivenolie og finthakket …
Blanchér babyspinaten og pres væden ud.