Sådan arbejder Bonduelle med bæredygtighed
En dyb respekt for jorden kombineret med en årelang passion for grøntsager har siden 1853 defineret Bonduelle og formet vores tanker og ...
En dyb respekt for jorden kombineret med en årelang passion for grøntsager har siden 1853 defineret Bonduelle og formet vores tanker og ...
Vi tilbyder majs, der er helt uden pesticidrester: En milepæl, der er blevet mulig gennem et tæt samarbejde med landmænd, et engageret agronomisk ...
HELTEN BLANDT EMBALLAGER At konservesdåsen både er ressourcebesparende, bæredygtig og innovativ gør den til en rigtig superstjerne blandt ...
At tilberede traditionel dansk julemad kan være en udfordring, hvis du skal have vegetarer eller veganere til bords. Hos Bonduelle Food ...
Se vores plantebaserede juleopskrifter tilberedt med bl.a. aubergine, courgette, kikærter og vores grillet mix.
Sådan veganiserer du maden Plantebaseret mad vinder frem som aldrig før. Antallet af gæster, der vælger vegansk, bliver stadig større. Og ...
Hvert år spildes 1,3 milliarder tons mad i hele verden, langs hele fødevareforsyningskæden, fra produktion til forbrug. Det er et imponerende ...
Forbrugerne er blevet endnu mere opmærksomme på fødevaresikkerhed og fødevarernes oprindelse. Dette medfører en klar ændring i livsstilen, frem for ...
Power bowl betyder helt bogstaveligt ’skål med energi’ og er en af de allernyeste tendenser indenfor mad. De kaldes også også ”Buddha ...
Der er dem, der har gjort det til en livsstil, og dem, der ikke kan leve uden. Det handler om kost, der er baseret på grøntsager. I dag har stadig ...
GRØNTSAGER ER I FRONT BLAND TENDENSERNE I 2021 - OG MERE END NOGENSINDE FØR. DETTE ER I TRÅD MED FORBRUGERNES TILTAGENDE INTERESSE OG BEHOV FOR ...