I KØKKENET

I over 40 år har Bonduelle Food Service været tæt på kokkene. Kontakten med kokkene hjælper os med at forstå, hvordan grøntsagerne bruges og inspirerer os til at tilbyde produkter og opskrifter, der passer til dine behov. Med de rigtige smagsvarianter, dufte og farver hjælper vi dig med at udnytte grøntsagernes fulde potentiale.

For at gøre det nemt for dig at finde de mest relevante produkter og opskrifter har vi opdelt denne side i segmenter (brancher, f.eks. "Kantine") og 6 forskellige "roller" i madlavningen (f.eks. "Tilbehør"). 

GRØNTSAGERNES ROLLE FOR KOKKENE

Vi har også observeret og interviewet mere end 120 kokke i 10 europæiske lande med det formål at forstå deres behov ved brugen af grøntsagerne: den rolle, de spiller i madretten, opfattelsen af dem og indkøbsprocessen, og vi har fastlagt 6 grundlæggende roller. Disse er baseret på den følelsesmæssige eller funktionelle tilstedeværelse af grøntsagerne i opskriften og på, om grøntsagen er hovedbestanddelen eller tilbehøret i den færdige ret.
 

HVORFOR VÆLGE GRØNTSAGER FRA BONDUELLE FOOD SERVICE?